Brannteknisk rømningsanalyse

Brannteknisk rømningsanalyse - Bjarne Christian Hagen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjarne Christian Hagen
DIMENSJON
3,17 MB
FILNAVN
Brannteknisk rømningsanalyse.pdf
ISBN
6856727987442

BESKRIVELSE

Brannteknisk rømningsanalyse gir en innføring i rømning og menneskelig oppførsel i forbindelse med branner. Boken er skrevet på en lettfattelig måte, slik at lesere med forskjellig bakgrunn vil ha utbytte av den. Følgende emner er presentert: * Rømning som brannteknisk strategi * Handlingsmønstre i brann * Rømningsteori * Beregning av rømningstid * Praktiske eksempler Boken er ment både for profesjonelle aktører innen konstruksjon og kontroll av bygg, samt for ingeniørstudenter ved landets høgskoler og universiteter. Bjarne Christian Hagen tok sin Master of Science i brannvern ved Universitet i Maryland i 1994. Etter det har han arbeidet ved Høgskolen Stord/Haugesund (HSH), Gassco og Rogaland Brann og Sikkerhet. Hagen er i dag høgskolelektor ved Avdeling for tekniske, økonomiske og maritime fag ved HSH.

Kan anvende to-sonemodeller og feltmodeller (CFD) i branntekniske analyser. Kan utføre en brannteknisk analyse der en beregner nødvendig- og tilgjengelig rømningstid.

mai 2006 og tilhørende underforordninger, krav til sertifisering av personell og bedrifter som er i befatning av fluoriserte veksthusgasser (ofte kalt F-gasser) som bl.a. benyttes i visse gasslokkesystemer. Brannteknisk rømningsanalyse gir en innføring i rømning og menneskelig oppførsel i forbindelse med branner.

RELATERTE BØKER