Den sanne historia om Kelly-gjengen

Den sanne historia om Kelly-gjengen - Peter Carey | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Carey
DIMENSJON
11,62 MB
FILNAVN
Den sanne historia om Kelly-gjengen.pdf
ISBN
8495973865471

BESKRIVELSE

Handlinga i romanen er lagt til nybyggersamfunnene nord for Melbourne sent på 1800-tallet. Den har form av ei dagbok, fra den berømte Ned Kelly til en datter han aldri vil møte. Ned beskriver oppveksten sin hos en irsk immigrant som jobbet med sauer og en vakker og sta mor. I vanvare får Ned faren arrestert, og dette gjør at han selv etter hvert kommer i klammeri med loven og grunnlegger den berømte Kelly-gjengen.

Han har forskjellige navn i ulike land, men hadde du vært en nisse ville du uten tvil kalt ham Fader Jul. Fattige Nikolas på 11 år bor i Finland sammen med faren Jo og skogmusa Miika, moren døde for fem år siden.

Donna, på den tiden, var en student på college, som forberedte seg på å oppgradere hennes sykepleier grad og bodde i en liten leilighet sammen med hennes kompis Anngie. (som… «Den sanne historien om Pinocchios nese» er derimot så godt som helt ny, og viser Persson i fint personlig slag.

RELATERTE BØKER