Hvordan lede sorggrupper?

Hvordan lede sorggrupper? - Atle Dyregrov, Iren Johnsen, Kari Dyregrov | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Atle Dyregrov, Iren Johnsen, Kari Dyregrov
DIMENSJON
5,28 MB
FILNAVN
Hvordan lede sorggrupper?.pdf
ISBN
5347123222297

BESKRIVELSE

Sorggrupper er møtesteder for etterlatte i krise og sorg, hvor de kan møte andre "i samme situasjon", prate om den de har mistet, utveksle opplevelser, erfaringer, råd og informasjon om hvordan de best kan håndtere sin livssituasjon, og ventilere reaksjoner og problemer med noen som "virkelig forstår". Det er krevende å sette sammen sorggrupper, og de er utfordrende å lede, men også meget berikende for den som påtar seg slikt ansvar. Boken har som mål å gi sorggruppeledere, i alle yrkesgrupper og organisasjoner, nødvendig kunnskap til å kunne sette sammen og lede sorggrupper. Boken bygger på forskningsprosjektet "Sorggrupper i Norge", på forfatternes omfattende erfaringer fra eget arbeid med mennesker i krise og sorg, og annen relevant forskning. Boken gir veiledning i oppstart av, rekruttering til og ledelse av sorggrupper. Den inneholder i tillegg konkrete råd til nytte i vanskelige situasjoner og i forhold til utfordringer man møter som sorggruppeleder, blant annet om hvordan man kan legge opp samtalene, behandle konflikter og håndtere ulike mennesketyper. Boken er et resultat av et samarbeid med Senteret for krisepsykologi i Bergen og er skrevet av Atle Dyregrov, Iren Johnsen og Kari Dyregrov. Senteret og forfatterne har vært sentrale aktører i organiseringen og gjennomføringen av sorgarbeid etter 22. juli.

Bogen giver vejledning i, opstart af, rekruttering til og ledelse af sorggrupper. Sorggrupper er møtesteder for etterlatte i krise og sorg, hvor de kan møte andre "i samme situasjon", prate om den de har mistet, utveksle opplevelser, erfaringer, råd og informasjon om hvordan de best kan håndtere sin livssituasjon, og ventilere reaksjoner og problemer med noen som "virkelig for... Hvordan lede sorggrupper en håndbok for sorggruppeveiledere (bog) af forfatteren Atle Dyregrov,Kari Dyregrov,Iren Johnsen | Svensk norsk | Boken gir veiledning i oppstart av, rekruttering til og ledelse av sorggrupper. Den inneholder i tillegg konkrete råd til nytte i vanskelige situasjoner og i fo Når man skal lede et team bør man kjenne alle individene så godt at man vet hvordan man skal få dem til å trekke i riktig retning.

Den inneholder i tillegg konkrete råd til nytte i vanskelige situasjoner og i fo Når man skal lede et team bør man kjenne alle individene så godt at man vet hvordan man skal få dem til å trekke i riktig retning. Ved å være en leder som ser og hører sine medarbeidere, på samme måte som man ser og hører barna i barnehagen, blir det lettere å skape et miljø der alle samarbeider og vil oppnå det samme resultatet. Innhold Hvordan lede i endring.

RELATERTE BØKER