Når livet slutter før det begynner

Når livet slutter før det begynner - Line Christoffersen, Janne Teigen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Line Christoffersen, Janne Teigen
DIMENSJON
11,99 MB
FILNAVN
Når livet slutter før det begynner.pdf
ISBN
7797756084681

BESKRIVELSE

Vordende foreldre forventer ikke at barnet deres skal dø i mors mage midtveis eller senere i svangerskapet. Men hvert år kommer rundt 200 barn stille til verden etter at foreldrene har fått beskjed om at barnet i magen ikke lever lenger. De sitter igjen med sjokket og fortvilelsen over å måtte føde et dødt barn, og sorgen over et liv som sluttet før det hadde begynt.?Når livet slutter før det begynner? beskriver tiden før, under og etter en dødfødsel. Boken bygger på egen og internasjonal forskning, og beskriver foreldres erfaringer med helsevesenet, omgivelsenes reaksjoner på dødfødselen og erfaringene med ny graviditet og fødsel. Den er spekket med historier og sitater fra foreldre som har opplevd å miste barnet sitt.Boken vil være en god støtte for foreldre som har mistet barn i dødfødsel og gir verdifull innsikt til familie, venner og kollegaer som møter foreldre i sorg. Den vil også være et viktig arbeidsredskap for helsepersonell som arbeider med foreldre som mister barn.

Men om sommerferien varer til den 20.ene så går det jo kjempe fint da Og hvis den begynner den 15ene så får jeg bare snakke med læreren min og si ifra, da går det nok bra se. Ellers mister 3 stk i klassen min plassen sin på en gang Men går nok bra.

Men hvert år kommer rundt 200 barn stille til verden etter at foreldrene har fått beskjed om at barnet i magen ikke lever lenger. Når livet slutter før det begynner. Line Christoffersen (Heftet) 298 kr.

RELATERTE BØKER