Ny hverdag

Ny hverdag - Annikki Øvergård | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Annikki Øvergård
DIMENSJON
7,98 MB
FILNAVN
Ny hverdag.pdf
ISBN
6806529440586

BESKRIVELSE

Anna og Charlotte er tilbake på Røros, sammen med trettenåringen Oddrun, som blir som et nytt familiemedlem. Anna håper at hun og svigerinnen nå får et mer fortrolig forhold til hverandre, at de endelig kan bli som en felles storfamilie. Anna følte at Charlotte var oppriktig når hun sa at hun satte pris på hjelpen hun hadde fått. Så gikk de da også og bar på hvert sitt barn, unger som ville bli født omtrent samtidig. Nye familiemedlemmer som kunne knytte dem enda sterkere til hverandre i fremtiden. - Jeg er virkelig glad for at du ser slik på det, sa Anna både tafatt og rørt, og hadde vansker med å få stemmen til å bære. Hun visste ikke helt hvordan hun skulle ordlegge seg for å få Charlotte til å skjønne hvor mye det betød for henne at de hadde lagt uoverensstemmelsene bak seg.

Nils Olav Koppergård og Camilla Frogner Pedersen har gått fra båsfjøs med melkeanlegg til nytt fjøs med melkeroboten VMS™ V300 har det er blitt en ny og felkisbel hverdag for hele familien. 05.03.2020, klokken 14:29.

To uker i første omgang. Godt muli Slik blir TIL-spillernes nye hverdag.

RELATERTE BØKER