Snart er vi alle pasienter

Snart er vi alle pasienter Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,22 MB
FILNAVN
Snart er vi alle pasienter.pdf
ISBN
8891542888516

BESKRIVELSE

Er vi som befolkning blitt sykere og mindre motstandsdyktige overfor livspåkjenninger enn tidligere? Eller har vi bare blitt flinkere til å gjenkjenne sykdom? Kanskje er det samfunnets forståelse av hva som er normalt og unormalt som har endret seg? Stadig flere av våre livsområder og problemer blir forstått gjennom biomedisinske forklaringsmodeller og behandles av helsevesenet. I denne antologien undersøker forskere fra Norge, Sverige og Danmark medikalisering i Norden fra ulike faglige perspektiver og ser på hvilke sosiale og kulturelle trekk som spiller inn. Er det noen særegne sider ved Norden som bidrar til å forme vår mentalitet i en stadig «sykere» retning? Bidragsytere er Kjersti Bale, Hanna Bornäs, Svend Brinkmann, Birgitta Haga Gripsrud, Bjørn Hofmann, Thomas Johansson, Johannes Lunneblad, Mari Lye, Ylva Odenbring, Aina Olsvold, Anders Petersen, Knut Stene-Johansen og Lisbeth Thoresen.

Snart er vi alle pasienter : medikalisering i Norden . Veiledende pris.

Foto: Jonatan Ottesen Wennevold forteller at de også har en egen inngang for ambulansepersonell, der pasienter kan fraktes rett inn i ambulansen. - Fastleger har akuttansvar for sine pasienter på dagtid, derfor må vi ha en slik ambulansetilgang, forklarer Wennevold. - Vi får daglig inn pasienter med luftveissymptomer som ikke har fått avklart om de er smittet av Covid-19.

RELATERTE BØKER