Autisme

Autisme - Børge Holden | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Børge Holden
DIMENSJON
6,44 MB
FILNAVN
Autisme.pdf
ISBN
2498333392701

BESKRIVELSE

Denne boken gir leseren en enkel innføring i atferdsanalysen. Bokens hoveddel forteller om hvordan opplæring og behandling foregår i praksis. Vi følger en jente med autisme, Amanda, gjennom de første ti årene av hennes liv. Fremstillingen gir et realistisk bilde av de utfordringene man møter, men også av de resultater som kan oppnås ved systematisk opplæring og samarbeid, enten dette gjelder språkutvikling eller arbeid med problematferd. Med register.

Huskeregel 1. Autisme er en medfødt psykologisk udviklingsforstyrrelse der rammer ca. 1 % af befolkningen.

Språkvelger. English. Over to millioner svenske skolebarn ble mellom 1982 og 2006 inkludert i en stor registerstudie for å anslå familiær forekomst og arvelighet av autisme og autismespektrumforstyrrelser ().Forskerne fant om lag 14 500 barn med autismespektrumforstyrrelser, hvorav om lag 6 000 hadde autisme. Barneautisme, atypisk autisme og Asperger syndrom er de autismespekterforstyrrelsene vi kanskje oftest møter, eller kjenner best til.

RELATERTE BØKER