Dødt løp

Dødt løp - Kurt Aust | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kurt Aust
DIMENSJON
11,43 MB
FILNAVN
Dødt løp.pdf
ISBN
2260478099435

BESKRIVELSE

Å overleve Tour de France er ingen selvfølge. Det vet Erik Norse. Han deltar i verdens største ritt for første gang, som hjelperytter på laget Bank White-Team. Tre ukers puls, fart og smerte der alle vokter på alle. Men Erik har også en annen agenda enn å hjelpe kapteinen på laget til å vinne den gule trøya. For blant de 200 deltakerne finnes den eller de som tok livet av sykkelmekanikeren Louis Bardoux. Han visste for mye om skittent spill i sykkelmiljøet.Politiet har mer eller mindre tvunget Erik til å hjelpe dem med etterforskningen. For de har noe på ham. Men feltets uskrevne regler er nådeløse: Blir han avslørt som tyster, er Erik ferdig som sykkelrytter. Hvis han overlever.

Det handler om doping, korrupsjon og løpsfiksing - og om brå død. LES MINDRE Emner: Sykling.

. Kanskje urettferdig, men den sammenligningen må Dødt Løp tåle, fordi trioen beveger seg i noenlunde samme brutale metal-terreng med lyriske låter som blant annet «Davina», «Høye tanker ... KURT AUST - DØDT LØP - en thriller om Tour de France. Å overleve Tour de France er ingen selvfølge.

RELATERTE BØKER