Litt trist matematikk

Litt trist matematikk - Kjersti Annesdatter Skomsvold | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjersti Annesdatter Skomsvold
DIMENSJON
8,62 MB
FILNAVN
Litt trist matematikk.pdf
ISBN
7354911372166

BESKRIVELSE

Lasarus er syk og bekymrer seg for hva som skal skje med hunden hans hvis han forsvinner. Lilith er redd for å dø, men kanskje enda reddere for å miste noen. Og Abel tåler så dårlig at ting blir gjort bak ryggen på ham. "Litt trist matematikk" er en sorgsang. Hva vil det si å bli gjennomsyret av verden og av menneskene som befolker den? Gjennom språket og matematikken forsøker forfatteren å forstå hva som er sant og usant, og kanskje vekke de døde til live igjen.

Skomsvold formilder ikke bare en erfaring av sorg, men hun viser oss sorgens banalitet idet hun lar mytenes verden møte hverdagen. Kjersti Annesdatter Skomsvold leser et lite utdrag fra sin nye diktsamling «Litt trist matematikk», som kommer ut i oktober 2013. Bokanmeldelse: Kjersti Annesdatter Skomsvold: «Litt trist matematikk» Matematikk for viderekomne. De som har lest prosaforfatteren Skomsvold, vil lett dra kjensel også på poeten. Pris: 218,-.

Det er en katastrofe at Euklid er så og si fraværende i lærebøkene. Selv om dette er vanskelige tema, så synes jeg at vi skylder elevene å gi de et visst innblikk i hvordan matematikk er bygd opp på aksiomer og grunnleggende objekter. Skomsvold fortel små historier knytt til sjukdom, skriving, Bibelen og matematikk i si første diktsamling.

RELATERTE BØKER