Osiris-labyrinten

Osiris-labyrinten - Paul Sussman | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Paul Sussman
DIMENSJON
3,34 MB
FILNAVN
Osiris-labyrinten.pdf
ISBN
1890239089740

BESKRIVELSE

Den israelske politimannen, Ben-Roi, etterforsker et mord som fant sted i Jerusalems armenske katedral. Han finner en link mellom offeret og en engelsk ingeniør som forsvant fra Luxor i 1931. Ben-Roi ber sin gamle venn og sparringspartner fra Egypt, Khalifa, om hjelp. Etterforskningen driver Ben-Roi og Khalifa i retning av et internasjonalt forretningskonglomerat og anti-kapitalistisk terrorisme.

Khalifa står midt i ... Kjøp Osiris-labyrinten fra Bokklubber Ben-Roi etterforsker et grusomt mord som fant sted Jerusalems armenske katedral. Offeret, en journalist ved navn Rivka Kleinberg, gjorde undersøkelser i forbindelse med en artikkel om israelsk sex-trafficking industri. Den israelske politimannen, Ben-Roi, etterforsker et mord som fant sted i Jerusalems armenske katedral.

Han finner en link mellom offeret og en engelsk ingeniør som forsvant fra Luxor i 1931. Ben ... Pris: 328,-.

RELATERTE BØKER