Sandeltreet

Sandeltreet - Elle Newmark | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elle Newmark
DIMENSJON
8,26 MB
FILNAVN
Sandeltreet.pdf
ISBN
6693749202884

BESKRIVELSE

En medrivende roman om to kjærlighetshistorier, nitti år fra hverandre i tid, med et konfliktfylt India som bakteppe.Martin Mitchell er en av krigsheltene som USA fått hjem etter andre verdenskrig. Han vender tilbake som en skygge av seg selv - inntil han griper sjansen og reiser for å dokumentere Indias forestående frigjøring fra England. Kona Evie og sønnen Billy blir med ham. Kanskje dette også kan redde ekteskapet, som er preget av krigens herjinger.Men andre steder, andre kriger. Martin og Evie møter et India der tiden har stått stille, der både kulturen og naturen er like mangfoldig som den er frodig og farlig. Et Gandhis India, på terskelen til en ny tid. I et kolonihus, i en landsby ved Himalaya, isoleres familien som følge av den tiltakende volden mellom hinduer og muslimer. I dette huset, som ligger ved et Sandeltre, finner Evie en pakke med gamle brev og dagboknotater gjemt bak murveggen. Brevene forteller en merkelig og fengslende historie om kjærlighet og krig ført i pennen av to unge engelske kvinner som bodde i det samme/dette huset i 1857. To livsskjebner som griper henne dypt. Oppslukt av deres historie, gir Evie seg i kast med å pusle sammen dette victorianske mysteriet. Da det bryter ut uro i landsbyen, forbyr Martin sin kone å bevege seg fritt. Men Evie trosser alle advarsler, hun får ikke fred før hun kommer til bunns i gåten. Hennes leting leder henne gjennom Indias basarer og templer og det Britiske Indias utdøende sosietet. På veien avsløres Martins mørke hemmelighet, noe som utløser en ny avstand mellom Evie og ham. Mens India kjemper for sin uavhengighet, kjemper Evie for å redde ekteskapet samtidig som hun jakter viktorianske spøkelser etter svar. Spekket med mangfoldige detaljer og levende beskrivelser, er Sandeltreet en mektig historie om svik, tilgivelse, skjebne og kjærlighet."[...] en fortelling som jeg ikke greide å legge fra meg. Karakterene lever i leseren lenge etter at siste side er lest.»New York Times«En sterk historie om romantikk og mystikk.»News of the World

TERAPEUTISK: Oljeblandingen har i hovedsak en beroligende, erotisk og antidepressiv virkning.Den er fin å bruke ved nervøse spenninger og lettere depresjoner. Kjøp Sandeltreet fra Bokklubber Masoorla, India, 1857 - to unge engelske damer opplever forbudt kjærlighet i et land på randen av raseopptøyer og krig. Masoorla, India, 1947 - en amerikansk kvinne blir grepet av deres historie, mens hun lever i et kjærlighetsløst ekteskap i et land som vakler mellom fred og borgerkrig. Sandeltreet betyr.

Basenote. TERAPEUTISK: Oljeblandingen har i hovedsak en beroligende, erotisk og antidepressiv virkning.Den er fin å bruke ved nervøse spenninger og lettere depresjoner. Kjøp Sandeltreet fra Bokklubber Masoorla, India, 1857 - to unge engelske damer opplever forbudt kjærlighet i et land på randen av raseopptøyer og krig.

RELATERTE BØKER