Hvit kjøter

Hvit kjøter - Peter Temple | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Temple
DIMENSJON
10,56 MB
FILNAVN
Hvit kjøter.pdf
ISBN
8754074295524

BESKRIVELSE

Møt Jack Irish, litt advokat, deltids pengeinnkrever, møbelsnekker, av og til privatetterforsker som liker raske hester og fotball. Sarah Longmore er tiltalt for å ha drept eks-kjæresten sin og Jack irish blir hyret inn for å se nærmere på forsvaret hennes. Jack påtar seg med glede det han tror blir et enkelt og kjapt oppdrag, når noen fremstår så skyldig som Sarah gjør så er de gjerne nettopp det. Men ingenting er slik det ser ut og Jacks oppgave blir alt annet enn kjapp og enkel. "Hvit kjøter er fjerde og siste bok i serien om Jack Irish.Les utdrag fra boka

Små nyanser som utgjør den store forskjellen. Hvit (eller kvit), fra norrønt: hvítr, er en farge som består av alle bølgelengder av synlig lys. En fullstendig hvit overflate reflekterer alt synlig lys som treffer den, uavhengig av bølgelengde (av denne grunn kalles hvitt noen ganger for en akromatisk farge). Hvite bøyelige strenger (strengmycel) og hvitt overflatemycel.

Se modellen. Hvit te er den minst behandlede, men likevel mest kostbare av alle tetyper. Den er fremstilt på enklest mulig måte - plukket og tørket.

RELATERTE BØKER