Ildvitnet

Ildvitnet - Lars Kepler | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Kepler
DIMENSJON
11,94 MB
FILNAVN
Ildvitnet.pdf
ISBN
7551934819159

BESKRIVELSE

Et uhyggelig mord skjer på en institusjon for «vanskelige» tenåringsjenter. Ingen har sett noe. Ingen vil fortelle noe. Sporene fører Joonna Linna i retning av Vicky, som forsvant samme natt som mordet. Samtidig ringer det spiritistiske mediet Flora Hansen til politiet. Først vil hun ha penger for å snakke, snart ber hun dem bare desperat om å lytte. Dette er den tredje krimromanen til Lars Kepler.

Sporene fører politietterforsker Joona Linna i retning av Vicky, som forsvant samme natt som mordet fant sted. Et uhyggelig mord skjer på en institusjon for «vanskelige» tenåringsjenter. Ingen har sett noe.

Sporene fører Joonna Linna i retning av Vicky, som forsvant samme natt som mordet. Ildvitnet er den tredje krimromanen i serien om Joona Linna. Et uhyggelig mord skjer på en institusjon for «vanskelige» tenåringsjenter.

RELATERTE BØKER