Sansenes vidunderlige verden

Sansenes vidunderlige verden - Michael Baziljevich | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Michael Baziljevich
DIMENSJON
9,70 MB
FILNAVN
Sansenes vidunderlige verden.pdf
ISBN
6305940241182

BESKRIVELSE

Tar du en tur inn i øregangen din, forbi trommehinnen, så finner du sneglehuset. En beinspiral med ti tusen hårceller, klare til å vugges frem og tilbake så snart du skrur på favorittmusikken din. Da begynner de å sende elektriske signaler gjennom hørselsnerven og inn i hjernen din. Den er et intrikat system av ufattelige hundre milliarder nerveceller knyttet sammen av et ustanselig mylder med elektriske og kjemiske signaler. Og i dette gåtefulle virvaret fremtrer din opplevelse av nydelig musikk. Sansenes vidunderlige verden forteller om sansenes oppbygning, om noen av oppdagelsene som avslørte våre sanseorganers virkemåte, og om pussige opplevelser som oppstår i samspillet mellom kroppen og omgivelsene. Sansene er et svært bredt emne, som kan romme nesten alt mulig, fra grunnleggende kjemi, fysikk, anatomi, gjennom nevrologi og til filosofisk erkjennelsesteori. Boken er fylt av oppskrifter på eksperimenter du kan gjøre selv, og demonstrasjoner av ulike illusjoner.

Kawah Ijen regnes som den største syreholdige kratersjøen i verden, og vannet har en iøynefallende turkis farge. Vidunderlige nye verden (engelsk: Brave New World) er en dystopisk roman av Aldous Huxley (1894-1963).Romanen ble først utgitt i 1932 og ble Aldous Huxleys best kjente roman. Historien finner sted i London i det 26.

Boken er fylt av oppskrifter på eksperimenter du kan gjøre selv, og demonstrasjoner av ulike illusjoner. Les Sansenes vidunderlige verden boken i PDF, ePUB, MOBI format på lesclefsdor2018seoul.org nettside. Denne boken er skrevet av forfatter Michael Baziljevich.

RELATERTE BØKER