Skredfare

Skredfare - Maria Tryti Vennerød | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maria Tryti Vennerød
DIMENSJON
3,73 MB
FILNAVN
Skredfare.pdf
ISBN
8969073927191

BESKRIVELSE

I boka Skredfare gir Vennerød oss både ei diktsamling og ei springande, men samanhengande forteljing. Det byrjar med eit nyttårsselskap der vertinna er i krise. Både verda og ekteskapet hennar synest å vera i oppløysing. Ho vil så gjerne engasjera seg, men ser tomheita i sitt eige engasjement. Mykje tyder på at dette blir siste nyttårskvelden som gift. Skredfare tar oss gjennom året 2013. Det vakne lesaren vil sjå at nyheitsbiletet blir kommentert på poetisk vis, med stadige lenkar til eg-personens personlege problemstillingar. Tekstane i Skredfare er eit utval frå scene-, tekst- og bloggprosjektet Fem årstider, som hadde premiere på Det Norske Teatret i 2013, og som vart co-produsert med Dramatikkens Hus.

I rubrikken "Annet" under "3. Kjente miljøverdier" bør en derfor gi opp-lysning om vurdering av mulig skredfare. Flaum- og skredfare skal vere ein del av analysen.

Varsom.no/NVE har sendt snøskredvarsel for regionene Helgeland og Svartisen med faregrad 4 (Rød, Stor). Varselet gjelder fra 24.03.

RELATERTE BØKER