Skydrømmen

Skydrømmen - Manjung Kim | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Manjung Kim
DIMENSJON
3,39 MB
FILNAVN
Skydrømmen.pdf
ISBN
4713641360081

BESKRIVELSE

Den unge munken Seong-jin begynner etter et møte med åtte nymfer å drømme om verdslige gleder. Både han og de åtte nymfene blir straffet med gjenfødelse som mennesker, og Skydrømmen forteller historien om hvordan de ni blir gjenforent i løpet av livet på jorden. Historien finner sted i Kina tidlig på 800-tallet i Tang-dynastiet.Historien inneholder mange referanser til eldre kinesisk litteratur og historie. Men også uten kjennskap til dette kan leseren identifisere seg med forfatterens store humoristiske fortellerevne, og få et innblikk i eldre koreansk og kinesisk religiøs tenkning.

Kojo Laing (Big Bishop Roko and the altar gangsters): Kurt Vonnegut var selv soldat under annen verdenskrig og opplevde bombingen av Dresden. SØK. TERMS - TANTIPENSIERI.IT PDF COLLECTION.

Vår pris 360 ... Kjøp 'Skydrømmen' av Manjung Kim fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788256017287 Skydrømmen er et av de viktigste klassiske koreanske verker.

RELATERTE BØKER