Tyske synonymer

Tyske synonymer - Gerda Moter Erichsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gerda Moter Erichsen
DIMENSJON
10,36 MB
FILNAVN
Tyske synonymer.pdf
ISBN
2030176285795

BESKRIVELSE

Ord som har samme eller nesten samme betydning, kalles synonymer. I denne boken er det samlet ca. 14 000 tyske synonymer med sin norske oversettelse. Det norske møte kan f.eks. oversettes med die Konferenz, die Besprechung, die Tagung, die Sitzung, der Kongress, die Versammlung, das Treffen, das Symposium. Alle synonymene er bygd inn i enkle setninger, og i slutten av boken finnes det en norsk og en tysk ordliste. Lykke til med å finne det passende ordet! Gerda Moter Erichsen er filolog og statsautorisert translatør. Hun er førsteamanuensis i tysk ved Norges Handelshøyskole og har skrevet en rekke fag- og lærebøker.

Siste søk på siden absorbere typisk dyd utvalgt tøyle. Populære søk norsk viktig ordbok fantastisk bra.

Vi har én oversettelse av synonym i bokmål-tysk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale. Norsk Bokmål.

RELATERTE BØKER