På reisefot

På reisefot - Frid Ingulstad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frid Ingulstad
DIMENSJON
8,34 MB
FILNAVN
På reisefot.pdf
ISBN
5170920605905

BESKRIVELSE

En fremmed mann følger etter Elise rundt i byen. Hvorfor er han så interessert i henne og resten av familien? Hun er lettet når hun endelig kan reise til Ringstad sammen med Johan. Her blir det bestemt at hun skal dra til Nidarosdomen for å finne stoff til en ny roman. Hun som nesten aldri har vært ute og reist!Elise så seg rundt. Hun var mutters alene i den svære katedralen, uten noen mulighet til å komme ut. Plutselig gikk det opp for henne hva hun hadde begitt seg ut på. «Tenk om munken viser seg,» tenkte hun forferdet. «Hva skal jeg gjøre? Jeg kommer til å dø av skrekk!»

Her blir det bestemt at hun skal dra til Nidarosdomen for å finne stoff til en ny roman. På reisefot..... Far forteller mer i videoen Mer keiserkos💖 Det blir kanskje litt mye, mjauser Keiser Albert, men jeg har jo såfryktelig mye å ta igjen med Far skjønner dere.

Alle artikler i NEL og på NHI.no er skrevet uavhengig av eksterne kommersielle interesser. På reisefot? Disse vaksinene trenger dere. Sjekk hvilke vaksiner som gjelder til de ulike landene - og hvilke hensyn som bør tas når du reiser med små barn.

RELATERTE BØKER