Tause vitner

Tause vitner - Torill Thorup | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torill Thorup
DIMENSJON
11,23 MB
FILNAVN
Tause vitner.pdf
ISBN
5933440944383

BESKRIVELSE

Erikas far er blitt hardt skadet i en ulykke, og hun frykter for fremtiden. Familien kommer til å miste huset nå som han ikke kan arbeide på Jernverket. Så får hun et tilbud om hjelp fra uventet hold, men det er ikke uten betingelser. Avmakt og sinne fyller Yngvil da hun får vite at faren ikke døde som følge av en ulykke, men ble drept. I stedet for å snakke med lensmannen, bestemmer hun seg for å avsløre morderen. Det burde hun ikke ha gjort ... En kald vind blåste over Yngvil. Brått stanset hun og gispet. Nå husket hun hvem han var! Det var mannen som hadde stirret på henne i krambua før jul! Da hadde hun fått en følelse av at han visste noe om henne, men hva?

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok | 9788233402174 Silent Witness / Tause Vitner - Sesong 7 & 8 (UK-import) (DVD) 99 00. Kjøp.

Crimes through the eyes of a team of forensic pathologists and forensic scientists. En savnet tenåring blir funnet død nær Hartford. Teamet prøver å finne ut om gjerningspersonen holder hus i landsbyen. Tause vitner.

RELATERTE BØKER