61 veteranbåtar på Vestlandet

61 veteranbåtar på Vestlandet - Harald Sætre | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harald Sætre
DIMENSJON
3,98 MB
FILNAVN
61 veteranbåtar på Vestlandet.pdf
ISBN
4847730515235

BESKRIVELSE

Det er ikkje få frivillige timar som kvart år blir lagt ned på dugnadsbasis for å ta vare på- og halda i drift ulike veteranfartøy, alt frå mindre fritidsbåtar og ferjer, til større passasjer- og lastebåtar. I Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane har det etter kvart utvikla seg eit rikt og variert miljø innan fartøyvern. Båtane er i aktiv bruk sommarhalvåret og deltek på ulike festivalar og arrangement. For mange er dei blitt eit kjært maritimt gjensyn frå tidlegare tider. I denne boka finn du eit representativt utval av fartøy frå dei tre fylka. Fleire båtar hadde fortent omtale men me vonar likevel at det blir gitt eit innblikk i det mangfaldet som finst innan fartøyvernet, og at me kan få synleggjort noko av det enorme dugnadsarbeidet som er lagt ned i å ta vare på fartøya.

4. februar kjem han til Tysnes folkebibliotek og held foredrag om dei gamle bilferjene og fjordabåtane som har vore så viktige for samferdsla på vestlandet og om arbeidet med å bevare desse veteranskipa.

Båtane er i aktiv bruk sommarhalvåret og deltek på ... 61 veteranbåtar på Vestlandet. 350,--+ Legg i handlekurv.

RELATERTE BØKER