Bygningsvedlikehold

Bygningsvedlikehold - Marit Støre Valen, Nils Olsson, Svein Bjørberg, Håkon Kvåle Gissinger | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit Støre Valen, Nils Olsson, Svein Bjørberg, Håkon Kvåle Gissinger
DIMENSJON
6,93 MB
FILNAVN
Bygningsvedlikehold.pdf
ISBN
1264908579450

BESKRIVELSE

Drift og vedlikehold skal sikre at byggets funksjonalitet og kvalitet opprettholdes. Hensikten med dette temaheftet er å sammenstille erfaringer fra planlegging og utførelse av vedlikehold av bygninger ut i fra et forvaltningsperspektiv. En viktig nøkkel til dette er bedre planlegging basert på et godt beslutningsgrunnlag og det gode samspillet mellom eier, forvaltningsorganisasjon og bruker av bygget. Vi håper heftet kan bidra til en bedre og mer omforent forståelse av begrepene drift, vedlikehold og utvikling i bygningssammenheng og øke forståelsen for planleggingen av vedlikeholdsoppgavene. Om forfatterne: Marit Støre Valen er førsteamanuensis i eiendomsforvaltning ved NTNU. Nils Olsson er professor i eiendomsforvaltning og i prosjektledelse ved NTNU. Svein Bjørberg er ansatt i Multiconsult samt professor II ved NTNU. Håkon Kvåle Gissinger er seniorrådgiverfor i Rambølls seksjon for FM-rådgivning.

Av veldedige formål menes for eksempel å bygge skoler eller å hjelpe til med bygningsvedlikehold og skolemateriell, men også å sponset barn direkte for at de skulle kunne ha råd til å gå på skole. Bygningsvedlikehold (Heftet) av forfatter Marit Støre Valen. Teknologi, transport og landbruk.

Marit Støre Valen; Nils Olsson; Svein Bjørberg; Håkon Kvåle Gissinger. Serie: Temahefte.

RELATERTE BØKER