Jenta uten hud

Jenta uten hud - Mads Peder Nordbo | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mads Peder Nordbo
DIMENSJON
3,13 MB
FILNAVN
Jenta uten hud.pdf
ISBN
5372882337124

BESKRIVELSE

Om ondskap, familier og årsaker til å drepe. Matthew Cave er en dansk journalist i slutten av tjueårene. Han har mistet livsgnisten etter at hans samboer og deres ufødte barn døde i en trafikkulykke. Flukten fra virkeligheten har drevet ham til Nuuk, Grønland. Det eneste sporet han har etter sin amerikanske far, er et tjue år gammelt postkort, som faren sendte fra Thulebasen før han forsvant. Matthew har fått jobb i den lokale avisen, og blir sendt til kanten av innlandsisen for å dekke oppdagelsen av en mumifisert viking. Alt tyder på en verdenssensasjon, og det lille samfunnet holder pusten av spenning. Men kaoset bryter løs da mumien forsvinner og politimannen som sto vakt, blir funnet drept. Matthew kommer på sporet av fire identiske drap i 1973, som har forbindelse til to elleve år gamle jenter som sporløst forsvant. Alle sakene har tydeligvis noe med hverandre å gjøre, og Matthews etterforskning skaper snart problemer for ham. Den eneste han tør å stole på, er en ung grønlandsk kvinne, som akkurat er løslatt etter å ha sonet tolv år i fengsel for å ha drept sin egen far. «Jenta uten hud» er en krim fra Grønland som har vakt internasjonal oppsikt.

Han har mistet livsgnisten etter at hans samboer og deres ufødte barn døde i en trafikkulykke. Kjøp Jenta uten hud fra Bokklubber Om ondskap, familier og årsaker til å drepe Matthew Cave er en dansk journalist i slutten av tjueårene. Han har mistet livsgnisten etter at hans samboer og deres ufødte barn døde i en trafikkulykke. Jenta uten hud: niviarsiaq ameqanngitsoq; Medansvarlig: Krogstad, Erik; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Emne: Cave, Matthew (fiktiv person) Grønland; Serie: Gyldendal pocket; År: 2019; Noter: Journalisten Matthew Cave har mistet livsgnisten etter at hans samboer og deres ufødte barn døde i en trafikkulykke. Se beste pris på Jenta uten hud.

Sendes innen 2-4 virkedager. Kjøp boken Jenta uten hud av Mads Peder Nordbo (ISBN 9788205508392) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER