Kunsten, kvinnen og en ladd revolver

Kunsten, kvinnen og en ladd revolver - Frank Høifødt | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frank Høifødt
DIMENSJON
9,39 MB
FILNAVN
Kunsten, kvinnen og en ladd revolver.pdf
ISBN
6253890457463

BESKRIVELSE

Livet, døden, kunsten og kjærligheten - og et skjebnesvangert pistolskudd. Dette er de foruroligende ingrediensene i denne annerledes kunstboken. Kunsten, kvinnen og en ladd revolver tar utgangspunkt Edvard Munch og hans "skjebnekvinne", Tulla Larsen, en kvinne og et forhold som satte et avgjørende preg på kunstnerens liv og kunst. I et spennende kunstbiografisk essayplasseres her den tragiske kjærlighetshistorien inn i en større sammenheng. Forfatteren går bak begivenhetene ved å gå inn i bildene. Når han knekker Munchs koder, kommer uventede sammenhenger til syne; leseren far innblikk i et kunstnerisk univers som star i et spennende - og spenningsfullt - forhold til både liv og kunst. Leseren bringes også nærmere mytene omkring "skuddet i Åsgårdstrand". Her avsløres nye relevante omstendigheter og vi presenteres for første gang for et entydig svar på hvem som hadde fingeren på avtrekkeren ...

De aller beste bøkene. Døren til selvutvikling vender innover - Energica viser deg rommet for indre vekst. Kunsten, kvinnen og en ladd revolver : Edvard Munch anno 1900.

Dette er de foruroligende ingrediensene i denne annerledes kunstboken. Kunsten, kvinnen og en ladd revolver tar utgangspunkt Edvard Munch og hans 'skjebnekvinne', Tulla Larsen, en kvinne og et forhold som satte et avgjørende preg på kunstnerens liv og kunst. Kunsten, kvinnen og en ladd revolver tar utgangspunkt i Edvard Munch og hans «skjebnekvinne», Tulla Larsen, en kvinne og et forhold som satte et avgjørende preg på kunstnerens liv og kunst.

RELATERTE BØKER