Sølvmasken

Sølvmasken - Peter Englund | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Englund
DIMENSJON
6,95 MB
FILNAVN
Sølvmasken.pdf
ISBN
6621073437438

BESKRIVELSE

Få historiske skikkelser er så fulle av motsigelser som dronning Kristina. Hun var et maktmenneske, men ga avkall på Nord-Europas mektigste trone. Hun opptrådte gjerne som fredsmegler, men drømte også om å lede sine tropper i strid og planla å bli regent i Polen. Hun var en tyrann, men gjorde opprør mot alle autoriteter, også kirken. Peter Englund lar det levende mennesket Kristina komme til syne, midt i 1600-tallets verden av maktkamp og fromhet, blomstrende vitenskap og rå vold; trettiårskrigens brutale verden, men også Descartes' og Molières verden. En verden der det var en allment erkjent ulykke å fødes som kvinne. En verden som Kristina ufordret gjennom hele sin eksistens.

innbundet, 2018. Sendes innen 6-8 virkedager.

Språk: Bokmål Innleser: Christoffer Hag Maure. Hør baksidetekst Fra forlagets omtale: Callum en av ... Kjøp Sølvmasken fra Bokklubber I denne spennende fjerde boken i serien Magisteriet fører forfatterne leseren inn i det hinsidige og viser oss dødens farer.

RELATERTE BØKER