Spør om språk fra A til Å

Spør om språk fra A til Å - Ingebjørg Tonne, Helene Uri | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingebjørg Tonne, Helene Uri
DIMENSJON
5,50 MB
FILNAVN
Spør om språk fra A til Å.pdf
ISBN
2487578327788

BESKRIVELSE

Lurer du på hva forfordele, gressenke eller Sanktveitsdans betyr? Og hvorfor noen sier et appelsin og ikke en appelsin, eller at noe er døvt? Spør om språk - fra A til Å er en underholdende og humoristisk vandring gjennom språkets irrganger. Helene Uri og Ingebjørg Tonne har her samlet spørsmål og svar fra språkspalten i Dagbladet. Det ene spørsmålet om språkartigheter avløser det andre, og Uri og Tonne svarer med eleganse, presisjon og en stor dose humor. En lesebok om det norske språkets finurligheter for deg som simpelthen elsker det norske språket!

Vi spør om ikke ordet også er tatt i bruk som en teknikk til å svindle minibanker . Spør om språk fra A til Å (Innbundet) av forfatter Ingebjørg Tonne. Språk.

Barn lærer språk best gjennom å være språklig aktive. (Rammeplanen) Barn trenger erfaring i å bruke språket Be barnet om å peke ut gjenstander som ikke hører til i ulike kategorier, og spør også om hun eller han kan forklare hvorfor.

RELATERTE BØKER