Vestlandet

Vestlandet - Olav Grinde | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Olav Grinde
DIMENSJON
3,28 MB
FILNAVN
Vestlandet.pdf
ISBN
2378815058988

BESKRIVELSE

Boken er en feiring av Vestlandet i ord og bilder, en inspirasjonskilde til egne opplevelser. Våre fire vestligste fylker - Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal - byr på varierte landskap som formelig ber om å bli utforsket. Du blir kjent med vakre fjorder, storslåtte isbreer og fossefall, fuglefjell og dykkerens paradis. Kulturhistorien er en viktig del av dette. Her er alt fra stavkirker og vikingspill til oljeplattformer og dristige ingeniørprosjekter. Vi besøker gamle klyngetun og moderne byer, padler kajakk forbi fuglefjell og smaker på god vestlandsmat. Boken er velegnet for så vel turisten som den som vi ha med en hilsen hjemmefra til slekt og bekjente i utlandet. Egen engelsk utgave.

Vestlandets Fuglehundklub. Hjem Ting å gjøre i Vestlandet: Se anmeldelser og bilder av ting å gjøre i Vestlandet, Norge på Tripadvisor. Finn den perfekte rundturen! Planlegg din bilferie og få med deg de viktigste severdighetene som Trollstigen, Preikestolen, Atlanterhavsveien eller Geirangerfjorden. Vestlandet Vestlandet har trange fjorder som skjærer seg inn mellom høye fjell, fosser som kaster seg utfor høye fjellsider og isbreer som aldri smelter.

Lærling. Vidaregåande utdanning for vaksne.

RELATERTE BØKER