Alle gode ting av tre

Alle gode ting av tre - Max Bainbridge | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Max Bainbridge
DIMENSJON
4,94 MB
FILNAVN
Alle gode ting av tre.pdf
ISBN
6712313607270

BESKRIVELSE

Lukten av ferskt tre er uimotståelig, og lysten til å skjære i trestykket er også vanskelig å motstå.Å arbeide med tre er noe som alle kan gjøre, du må bare bestemme deg for at nå er det på tide å begynne. Med noen enkle verktøy tilgjengelig vil forfatteren lære deg hvordan du kan lage skjeer, sleiver, stekespader, smørkniver, boller og brett. Bruksgjenstander som er moderne i formen og gode å holde i.Boken gir deg en innføring i de forskjellige teknikkene du trenger for å gjøre hvert unike stykke tre til akkurat det du ønsker å lage. Skjæreteknikker for å forme akkurat den ene gjenstanden og etterbehandling for å få fram de fine detaljene i treets struktur blir grundig vist med trinn-for-trinn-fotografier. For å lykkes er det viktig at knivene er skarpe. Forfatteren viser deg hvordan du kan slipe kniver og gir deg tips for oppbevaring av dem.Enten du er nybegynner eller har skåret i tre før, vil denne boken inspirere deg til å lage noe du vil være stolt av og bruke så ofte som mulig.

- Jeg har aldri opplevd Kollen-brølet, så det hadde vært moro. På den annen side er det jo alltid tåke i Holmenkollen, så det går nok fint uansett, sa Andreas - med et smil på lur. Nordfjord Folkemuseum set opp utstillinga «Alle gode ting av tre».

Da jeg for noen år siden skulle bygge min egen hytte i havgapet ville jeg ha mest mulig tre; - overflater, bæring, møblement, ja stort sett. Da en venn av meg sa - «du har vel ikke fått et sånt furu-hælvete», så måtte jeg nok innrømme det, selv om jeg også hadde andre treslag enn furu, da. Hedersprisen på Idrettsgallaen: Alle gode ting burde vært tre! ...

RELATERTE BØKER