SingSang; sangkort med tegnstøtte

SingSang; sangkort med tegnstøtte - Kari Anna Sandvik | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Anna Sandvik
DIMENSJON
6,17 MB
FILNAVN
SingSang; sangkort med tegnstøtte.pdf
ISBN
5777158688624

BESKRIVELSE

STYRK TALEN MED TEGN!Barn har et naturlig kroppsspråk som kommer til uttrykk i peking, klapping, vinking, grimaser, bevegelser og en rekke andre kroppsnære tegn. Fra utgiverne av de populære sangkortene oppfordres du og ditt barn til å synge med tegn. Ønsker du å legge til rette for at barnet får lære språk gjennom bruk av flere sanser, er "sangkort med tegnstøtte" et godt hjelpemiddel. "Sangkort med tegnstøtte" inneholder 19 tradisjonsrike barnesanger med hele 160 tegn. Sangene er illustrert og trykket på solid kartong i størrelse A4.

"Sangkort med tegnstøtte" inneholder 19 tradisjonsrike barnesanger med hele 160 tegn. SingSang sangkort med tegnstøtte : shufflebook. Kari Anna Sandvik; Britt Haaland (Illustratør) STYRK TALEN MED TEGN! Barn har et naturlig kroppsspråk som kommer til uttrykk i peking, klapping, vinking, grimaser, bevegelser og en rekke andre kroppsnære tegn.

Ønsker du å legge til rette for at barnet får lære språk gjennom bruk av flere sanser, er "sangkort med tegnstøtte" et godt hjelpemiddel. "Sangkort med tegnstøtte" inneholder 19 tradisjonsrike barnesanger med hele 160 tegn. SingSang sangkort med tegnstøtte : shufflebook.

RELATERTE BØKER