Velferdens grenser

Velferdens grenser - Grete Brochmann, Anniken Hagelund | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Grete Brochmann, Anniken Hagelund
DIMENSJON
8,53 MB
FILNAVN
Velferdens grenser.pdf
ISBN
1087313933501

BESKRIVELSE

Denne boken handler om den historiske utviklingen av samspillet mellom velferdsstat og innvandring i Norge, Sverige og Danmark i perioden fra etterkrigstiden og frem til i dag. De tre landene blir sammenlignet da de har den samme tilnærmingen til velferd, men har forskjellig syn på innvandringspolitikken. Med litteraturliste og stikkordregister.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Velferdens grenser: innvandringspolitikk og velferdsstat i Skandinavia 1945-2010 Av Anniken Hagelund, Grete Brochmann, Karin Borevi, Heidi Vad Jønsson, Klaus Petersen Forlag Universitetsforl. ISBN 9788215016177 Utgitt 2010, Myk perm.

Castles, S., de Haas, H. and ... Artikkelen er en redigert og forkortet versjon av Kjeldstadlis foredrag på "Velferdkonferansen 2012: Velferdens grenser", som Velferd arrangerte i juni i år.

RELATERTE BØKER