Fortellinger om øyfolket i Færder nasjonalpark

Fortellinger om øyfolket i Færder nasjonalpark - Eie Andersen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eie Andersen
DIMENSJON
11,88 MB
FILNAVN
Fortellinger om øyfolket i Færder nasjonalpark.pdf
ISBN
3559497081528

BESKRIVELSE

Boka er en redigert utgave av forfatterens 3 bøker om Øyfolket utgitt 1993-98 supplert med tidligere upublisert materiale. Boka er en unik samling vandrehistorier og beretninger fra livet på øyene i Færder nasjonalpark på 17 og 1800 tallet.

Boka er en unik samling vandrehistorier og beretninger fra livet på øyene i Færder nasjonalpark på 17 og 1800 tallet. "Fortellinger om øyfolket i Færder nasjonalpark" av Eie Andersen - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Forvaltningsplan for Færder nasjonalpark - Utkast j uli 2013 2 1.2 Verneformål Motivene for vernet av Færder nasjonalpark fremgår av formålsparagrafen i verneforskriften (§ 2).

Øyene sør for Hvasser, Verden ende og Moutmarka inngår i nasjonalparken. Midt i Oslofjorden grenser Færder nasjonalpark til Ytre Hvaler nasjonalpark.

RELATERTE BØKER