I blinde

I blinde - Claudio Magris | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Claudio Magris
DIMENSJON
5,25 MB
FILNAVN
I blinde.pdf
ISBN
3051486218767

BESKRIVELSE

Salvatore Cippio, vraket kamerat og kommunist, påstår at han var den danske sjømannen, svindleren og spionen Jorgen Jorgensen i et tidligere liv. Jorgen vokste opp i København sent på 1700-tallet, ble selvbestaltet konge på Island i noen få uker, var medgrunnlegger av byen Hobart Town i Tasmania, senere dømt for svindel i England og sendt tilbake til Tasmania som straffange. Han deltar i den spanske borgerkrigen og slåss som partisan i Jugoslavia før han ender i konsentrasjonsleirene. Alltid klarer han å være på feil sted til feil tid.

Om UiO; Finn fram på UiO; Områdekart; Blindern. Blindernveien 11; Chateau Neuf; Domus Theologica Blinde og sterkt svaksynte elever er avhengig av tekniske hjelpemidler for å kunne tilegne seg lærestoff og arbeide med kompetansemål.

Informasjon om i blinde i gratis engelsk online ordbok og leksikon. i blinde.

RELATERTE BØKER