Señor Peregrino

Señor Peregrino - Cecilia Samartin | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cecilia Samartin
DIMENSJON
7,35 MB
FILNAVN
Señor Peregrino.pdf
ISBN
7015504818468

BESKRIVELSE

Jamilet er usedvanlig vakker, men under klærne skjuler hun et grotesk fødselsmerke. Med håp om å bli som alle andre flykter hun fra Mexico til USA. Hun får som jobb å ta seg av gamle Señor Peregrino, og når han forteller om sin pilegrimsvandring til Santiago de Compostella, forandres alt. Historien om Jamilet fortsetter i La Peregrina.

Men under klærne skjuler hun et grotesk fødselsmerke som dekker det meste av nakken, ryggen og baksiden av leggene h… Señor Peregrino er med sin spennende handling, sine fargerike karakterer og sitt lettleste språk en potensiell bestseller." Fra forlagskonsulentens uttalelse. Cecilia Samartin ble født på Cuba midt under revolusjonen i 1961.

Feltet ble oppdaget i 2004 og satt i produksjon i april 2011. Feltet var tidligere kjent som Chinook. Señor Peregrino roman.

RELATERTE BØKER