Skuggasund

Skuggasund - Arnaldur Indridason | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arnaldur Indridason
DIMENSJON
3,39 MB
FILNAVN
Skuggasund.pdf
ISBN
9740335556237

BESKRIVELSE

En bekymret kvinne kontakter politiet om en nabo som ikke har vist seg på lenge. Da politiet bryter seg inn i leiligheten, finner de ham død i senga. På skrivebordet hans ligger det gamle avisutklipp, som handler om en ung kvinne som ble kvalt i 1944 og dumpet på baksiden av nasjonalteatret i Reykjavik. Kan det være en sammenheng mellom de to dødsfallene?En Indridason-krim med et helt nytt persongalleri, og alle kvalitetene vi kjenner fra serien om Erldendur Sveinsson

Forlaget skriver på baksiden av boka: En bekymret mann kontakter… STJÓRNARRÁÐ ÍSLANDS, SKUGGASUND 3, ENDURBÆTUR SKILAGREIN _____ FRAMKVÆMDASÝSLA RÍKISINS VERKNR. 601 0933 3 FSR SF-069 útg.

Politiet bryter seg inn i leiligheten, og finner ham død i senga. Sannsynligvis kvalt med en pute.

RELATERTE BØKER