Farvel

Farvel - Jorunn Johansen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jorunn Johansen
DIMENSJON
12,52 MB
FILNAVN
Farvel.pdf
ISBN
4975375682349

BESKRIVELSE

Albert er i Christiania og forsøker å finne seg en ny plass i de velbeslåttes kretser. Men det er noe han har ugjort ...Doktoren blir tilkalt for å undersøke Undine, og Andrine kjenner på redselen for å miste moren.Så løp hun videre, mot skogen, hvor hun igjen så den samme skikkelsen. Da hun endelig kom frem dit, sto moren der og strakte ut armene. Andrine klemte henne og ga henne blomstene hun hadde plukket.«De er til deg, mor. Jeg håper du liker dem.»

desember at han «ser ikke noe poeng i å fortsette en debatt» med meg. «Norsk natur - farvel?» presenterer tre framtidsscenarier for norsk natur. Det ene er en trist historie hvor vi er likegyldige og må si farvel til stadig flere naturverdier.

Nå er han gammel og trøtt og kan ikke bære agurker lenger. Han tenker tilbake på livet sitt og gomler på en mandel.

RELATERTE BØKER