Gullfeber

Gullfeber Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,83 MB
FILNAVN
Gullfeber.pdf
ISBN
9561502675447

BESKRIVELSE

Oppholdet i Klondike var et blodslit, men det er likevel en tid onkel Skrue ser tilbake på med stor glede. Han trives som aller best når hardt arbeid krones med rikdom og enda mer rikdom. Og han har utallige historier å fortelle! Enkelte er av den mer bisarre sorten, som da han ble bestevenn med en ... elg! Vi inviterer deg med på gullgraverkonkurranse i Andeby, serverer en historie om da byen ble rammet av gullfeber og byr på forheksede gruver, en tur tilbake til Det ville vesten samt skurker og helter i skjønn forening - alt med gullgraving som en gyllen tråd gjennom hele boken! 512 forgylte sider!

Sykdommen forekommer i et belteformet område tvers over Afrika og ... Gullfeber! Vi er inne i urolige tider. Er det tryggest å putte sparepengene i gull? Under 1 min Publisert: 30.08.19 — 15.44 Oppdatert: 8 måneder siden.

Gull i tennene er bare et av mange bruksområder for det edle metallet, som også brukes i blant annet smykker og elektronikk. ... Om gulfeber.

RELATERTE BØKER