Jeg har prøvd å bli venn med dyrene

Jeg har prøvd å bli venn med dyrene - Kjersti Bjørkmo | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjersti Bjørkmo
DIMENSJON
7,61 MB
FILNAVN
Jeg har prøvd å bli venn med dyrene.pdf
ISBN
2458465663355

BESKRIVELSE

Kjersti Bjørkmos dikt preges av et stort lyrisk overskudd. Diktene har et overraskende og sterkt billedspråk, som utvider erkjennelsesrommet og gir en nostalgisk følelse av poetisk fryd. Jeg har prøvd å bli venn med dyrene er poesi-poesi på den gode måten, hvor bildene er uventede og vektige, morsomme og talende. Les intervju med forfatteren her. Gardinene mumler som om vi var statuer Oldefar klarer ikke å holde munnen lukket. Underkjeven har blitt for tung og synker mot hjertet. For mange dager har krøpet inn i skjelettet. Han er skarp og gal ved vinduet og sier det er ingenting som ordner seg. I leilighetene over gaten ser vi at lamper tennes. Han sier De overgir seg altså én etter én.

Tabuet gjør at jeg sliter med tanken på å ha åpenhet med venner og familie rundt temaet, og jeg har ennå ikke klart å fortelle noen om det utenfor forumet. LES OGSÅ: Vi dro på BDSM-treff: - Blir jo en del spanking og hyling Dyr er ellers ikke tillatt her jeg bor.

Montgomery pdf. En rev blir aldri et kjæledyr - tro meg, jeg har prøvd! Marion Gryde advarer mot å anskaffe seg kjælerev. - Jeg ville aldri utsatt en rev for stresset av å være i fangenskap igjen. Hei.

RELATERTE BØKER