Krutthorn

Krutthorn - Per Terje Norheim | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Terje Norheim
DIMENSJON
6,92 MB
FILNAVN
Krutthorn.pdf
ISBN
6830011573387

BESKRIVELSE

De dekorerte krutthornene . som gjerne er små kunstverk - er i stor grad en oversett del av norsk folkekunst. Forfatteren har etter flere års arbeid funnet frem til nærmere 300 horn av henimot 100 skjærere. For de mest interessante tar han for seg den enkeltes motivbruk og utvikling som kunstner eller kunsthåndverker. Boken er rikt illustrert med flotte fargefotografier som viser hvilke smykker disse hornene kunne være. I tillegg til de våpenhistorisk interesserte, er boken et funn for dem som er opptatt av folkekunst og lokalhistorie

Motivene er: Adam og Eva ved Kunnskapens tre, Samson og løven, Daniel og dragen. Avbildede som rytterfigurer: Angolan, Karvel, Vidrik, Tidrik, Roland, Otvel, Burman og Olger Danske.

Kontakt selger. Legg ... Reservedeler for ladepresser.

RELATERTE BØKER