23-salen

23-salen - Ingvar Ambjørnsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingvar Ambjørnsen
DIMENSJON
5,96 MB
FILNAVN
23-salen.pdf
ISBN
2313843627399

BESKRIVELSE

En kronikeravdeling med tjue pasienter ved Lier psykiatriske sykehus er rammen om 23- SALEN. Handlingen utspiller seg for flere år siden - men samme overgrep og umenneskelige behandling finner sted den dag i dag - på psykiatriske institusjoner landet over. En skarp og hard skildring av et skjult kapittel i norsk samtid.

Handlingen utspiller seg for flere år siden - men samme overgrep og umenneskelige behandling finner sted den dag i dag - på psykiatriske institusjoner landet over. Kjøp 23-salen fra Bokklubber En kronikeravdeling med tjue pasienter ved Lier psykiatriske sykehus er rammen om 23- SALEN. Handlingen utspiller seg for flere år siden - men samme overgrep og umenneskelige behandling finner sted den dag i dag - på psykiatriske institusjoner landet over. En kronikeravdeling med tjue pasienter ved Lier psykiatriske sykehus er rammen om 23- SALEN.

Tekst: En omfattende analyse av en kronikk fra Dagbladet. 23-salen. Ingvar Ambjørnsen.

RELATERTE BØKER