Død som deg

Død som deg - Peter James | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter James
DIMENSJON
10,65 MB
FILNAVN
Død som deg.pdf
ISBN
3784524705308

BESKRIVELSE

Tro ikke et øyeblikk at jeg ikke holder øye med degEtter et nyttårsball på Metropole Hotel i Brighton blir en kvinne brutalt voldtatt. En uke senere blir en annen kvinne angrepet. Begge ofrene mangler sko når de blir funnet.Politietterforsker Roy Grace oppdager etter hvert at disse sakene har store likhetstrekk med en serie forbrytelser som ble begått noen år tidligere. Har de med en copycat å gjøre, eller er det den såkalte Skomannen som er tilbake? Nøkkelen til mysteriet ligger langt tilbake i tid, og Grace må også grave dypt i sin egen mørke fortid for å finne løsningen.Peter James er i ferd med å ta over verden i alle fall krimverdenen og har med Død som deg tronet øverst på bestselgerlistene i England foran James Patterson og John Grisham.«James fortjener honnør for å vise en voldtektsetterforskning fra innsiden i denne gripende romanen om et svært alvorlig tema.»CULTURE MAGAZINE, SUNDAY TIMES

Bokmål Dikt Savnet etter deg Kjøp Død som deg fra Bokklubber Tro ikke et øyeblikk at jeg ikke holder øye med deg Etter et nyttårsball på Metropole Hotel i Brighton blir en kvinne brutalt voldtatt. En uke senere blir en annen kvinne angrepet.

En uke senere blir en annen kvinne angrepet. Begge ofrene mangler sko når de blir funnet. Kjøp Død som deg fra Bokklubber Tro ikke et øyeblikk at jeg ikke holder øye med deg Etter et nyttårsball på Metropole Hotel i Brighton blir en kvinne brutalt voldtatt.

RELATERTE BØKER