Ulveslekt

Ulveslekt - Kristian Overskaug | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristian Overskaug
DIMENSJON
4,40 MB
FILNAVN
Ulveslekt.pdf
ISBN
9596562985328

BESKRIVELSE

ULVESLEKT av Kristian Overskaug, Trondheim, er ei bok om dramaene i naturen. Vi følger vi ei ulveslekt gjennom dyrenes mangfoldige liv på Finnskogen, på Sørlandet, nesten til Stockholm - og nesten til Polarsirkelen! Vi kan lese om imponerende vandringer, råskap i kamp på liv og død om revirer og mat, og om konfliktfylte forhold til husdyr og mennesker. Vi får et innblikk i livet på skogen som de færreste av oss ellers har muligheter for. Vi følger tett på dyrenes kamp for tilværelsen. Sau og elg, ulv og bjørn, ørn og kjøttmeis... alle er vi en del av den samme naturen, den samme verden. Den internasjonalt anerkjente kunstneren Egil Torin Næsheim i Fredrikstad har laget fantastiske illustrasjoner som levendegjør handlingen i boka. Elgen gjør sine siste svake spark med frambeina. Slaget er tapt. Ulvene venter bare på at den skal dø. Det gir god mat i noen dager. Mat til dem og etter hvert til andre. Slik er naturen. Full av dramatikk. En dramatikk som berører alle, ville og tamme dyr - og mennesker. Vi er alle av den samme verden... Det er både nærhet og vide perspektiver i Kristian Overskaugs bok om et emne som er særdeles aktuelt nettopp i vår egen tid. Han har mye kunnskap om dyrenes atferd, og har fulgt tett på hendelser og medieoppslag spesielt om ulv og bjørn og elg og sau. Hans bok er informativ og spennende. Det er en dramatisert beretning som i stor grad bygger på faktiske hendelser gjennom de siste 30 år. Den er ikke noe kampskrift for eller imot ulv.

bind med omslag, 115 s., omslagsillustrasjon av Knut Yran. «Storm er ingen vanlig tamhund, han er en grønlender, og født og oppvokst på Svalbard som trekkhund. Av ulveslekt.

ULVESLEKT av Kristian Overskaug, Trondheim, er ei bok om dramaene i naturen. Vi følger vi ei ulveslekt gjennom dyrenes mangfoldige liv på Finnskogen, på Sørlandet, nesten til ... Av ulveslekt: Fortelling om en grønlandshund.

RELATERTE BØKER