Juridisk og administrativ ordliste

Juridisk og administrativ ordliste - Karl Arne Utgård | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karl Arne Utgård
DIMENSJON
12,15 MB
FILNAVN
Juridisk og administrativ ordliste.pdf
ISBN
8311908367133

BESKRIVELSE

Bokmål-nynorsk. 2. utgåva Ordlista har 5500 oppslagsord på bokmål med omsetjing til nynorsk. Oppslagsorda er henta frå mange spesialområde, som prosess, bygg, arv og forvaltning. Mange av oppslagsorda har brukseksempel henta frå aktuell bruk. Juridisk og administrativ ordliste er eit viktig hjelpemiddel for juristar, politifolk, journalistar og tilsette i private verksemder og offentleg administrasjon.

Og denne forfatteren skuffer aldri! Norsk-engelsk ordliste ∗∗∗∗ pr. april 2010 BYSTYRETS ORGANER OG KONTOR Bystyret City Council ...

Appen er gratis og kan lastes ned på iPhone og Android-telefoner. Ordlista er eit nytt hjelpemiddel for alle som har bruk for å skrive nynorsk av reint juridisk karakter, eller som skal bruke nynorsk i saksbehandling. Ho inneheld over 3700 oppslagsord på bokmål med Juridisk og administrativ ordliste : bokmål-nynorsk av Karl Arne Utgård, Samlaget, Oslo, 2002, ISBN 82-521-5930-3 Bu- og driveplikt for eigedommar med dyrka jord av Karl Arne Utgård, Særavhandling - Det juridiske fakultet, Universitetet i Oslo, høsten 1976. Kjøp Ordliste på Kelkoo.

RELATERTE BØKER