Motedesign

Motedesign - Sue Jenkyn Jones | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sue Jenkyn Jones
DIMENSJON
3,84 MB
FILNAVN
Motedesign.pdf
ISBN
1258519630863

BESKRIVELSE

Motebransjen er internasjonal. Boka Motedesign er en klassiker i moteutdanningen i mange land, og er oversatt til fransk, italiensk, tysk, spansk, nederlandsk, portugisisk, polsk og kinesisk - og nå også til norsk. Den engelske originalversjonen Fashion design har vært brukt som pensumbok av studenter i Norge i flere år. Mange innenfor tekstil- og bekledningsyrkene har brukt den engelske boka som oppslagsverk for nye trender. En norsk utgave har lenge vært ønsket. Det gjør stoffet betydelig mer tilgjengelig for studentene. En norsk utgivelse bidrar også til utvikling og bruk av norsk fagspråk i det aktuelle miljøet - slik det tas til orde for i vår offisielle språkpolitikk. Det er den oppdaterte versjonen av den engelske boka, Fashion design 2nd edition, som nå er oversatt til norsk.

Din egen bit av norsk natur - et stilrent tilskudd til ditt hjem eller din arbeidsplass. Men én ting er sikkert: Det kan ikke være lett for Kari og Ola Nordmann å forstå hva norsk motedesign egentlig har å tilby. Det Nye har i samarbeid med Klikk Mote intervjuet to moteeksperter og fem designmerker, for å få ordet rett fra munnen om hvordan fremtiden for norsk motedesign egentlig ser ut. Motedesign 2 år: Fagskole : SoFI - School of Fashion Industry : Lokalt opptak : Lokalt opptak : Motedesigner og Modellør 2-årig: Fagskole : ESMOD Oslo, Fashion Mode AS : Lokalt opptak : Lokalt opptak : Moteindustri 2 år: Fagskole : SoFI - School of Fashion Industry Motedesign- og modellismemedarbeider .

Her finner du nye kjoler hver uke og vi har fokus på design og ikke forbigående trender. Norwegian fashion designer Iren Gjøse. Horten, Norway.

RELATERTE BØKER