Det norske dessertbordet

Det norske dessertbordet - Hege Norman-Stormbringer | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hege Norman-Stormbringer
DIMENSJON
11,44 MB
FILNAVN
Det norske dessertbordet.pdf
ISBN
1883810480428

BESKRIVELSE

Det norske dessertbordet byr på gode tradisjonelle oppskrifter og fantastiske bilder. Dette er dessertenes Norge rundt.Mens runde kaker ofte hører festen til, hadde desserten en fast plass på norske middagsbord før i tiden. Den drøyde maten og avrundet måltidet med en søt smak.I dag serverer vi som oftest desserten til høytider og på søndager - og da gjerne desserter fra det store utland. Men visste du at rosenpudding fra Tromsø lages etter nesten samme oppskrift som italiensk panna cotta? Og at det bare er hårfine forskjeller mellom karamellpudding og crème brûlée? Eller at Dronning Mauds dessert kan minne veldig om Tiramisu?Mange av dessertene kan også fint brukes til hverdags.I denne boken har vi samlet de gode gamle, men også noen nye herligheter fra det norske dessertbordet.Vel bekomme!

Kielland: Samlede værker I (Mindeutgave) 37) Konfirmasjon er et ritual som markerer overgangen fra barndom til voksenliv. Det er opprinnelig et kristent ritual.

Det er opprinnelig et kristent ritual. Både konfirmasjonsalderen og hva ritualet går ut på varierer mellom de ulike kirkesamfunnene.

RELATERTE BØKER