Hoppuka

Hoppuka - Thomas Karlsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thomas Karlsen
DIMENSJON
10,64 MB
FILNAVN
Hoppuka.pdf
ISBN
4097492582909

BESKRIVELSE

Hoppuka er en vindskeiv og fornøyelig reiseskildring fra de tysk-østerrikske hoppukebyene. Det er en reise inn i et besynderlig og fargerikt univers som sjeldent fanges opp av TV-kameraene, befolket av ompaorkestere, polske turister og pratsomme russiske sportsjournalister. Men det er også en bittersøt reise i tid, tilbake til hoppsportens gullalder, da hele Norge satt klistret til TV-skjermen første nyttårsdag og ventet timevis på første norske hopper, for kunne å oppleve at denne hopperen landet på kulen.Thomas Karlsen er forfatteren bak Claus Lundekvams kritikerroste og bestselgende selvbiografi.

Men er klar for den store finalen om sammendraget i morgen. Hoppkonkurranser i inn- og utland. 11.

FIS Council vedtok i november 19 forbud mot bruk av all fluor smøring i alle grener fra sesongen 2020/21. Arbeidsgruppen oppnevnt av FIS Council og som har jobbet med å utvikle en testmetode og testapparat, la frem sin statusrapport til FIS Council under møtet på mandag. Hoppuka regnes som en av de mest prestisjetunge konkurranse innen skihopping og har siden 1953 blitt arrangert i Tyskland og Østerrike.

RELATERTE BØKER