Italiensk på 15 minutter

Italiensk på 15 minutter - Francesca Logi | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Francesca Logi
DIMENSJON
12,17 MB
FILNAVN
Italiensk på 15 minutter.pdf
ISBN
4103976706027

BESKRIVELSE

På 15 minutter om dagen kan du lære å forstå italiensk og klare deg selv på reise.Enten du er nybegynner eller trenger oppfrisking, finnes det ingen enklere metode for å lære et nytt språk - raskt.En unik visuell fremstilling gjør innlæringen rask, enkel og morsom. Ingen skriftlige arbeider eller lekser - bruk bare innbrettene til å dekke svarene og hør deg selv i det du lærer.Andre parlører i serien: Engelsk på 15 minutter, Tysk på 15 minutter, Fransk på 15 minutter og Spansk på 15 minutter.

... Elt til deigen er smidig og elastisk, 10-15 minutter.

Hell i olivenolje og vann og kjør på medium hastighet i 15 minutter. Tilsett litt mer væske eller mel til du får en perfekt konsistens på deigen. På 15 minutter om dagen kan du lære å forstå fransk og klare deg selv på reise.

RELATERTE BØKER