Krigere og diplomater

Krigere og diplomater - Tom Bakkeli | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tom Bakkeli
DIMENSJON
6,86 MB
FILNAVN
Krigere og diplomater.pdf
ISBN
7897218985889

BESKRIVELSE

Forsvarets Spesialkommando (FSK) er den ene av to spesialstyrker i Forsvaret. De har vært i skarpe operasjoner utenlands siden 1995. Først på Balkan, de siste ti årene i Afghanistan.Mange av operasjonene FSK har deltatt i, er av svært sensitiv karakter og lite har foreløpig vært kjent om deres virksomhet. Verken regjeringen eller Forsvaret har i særlig grad bidratt til å gi innsyn i operasjonene som skjer på vegne av Norge på den globale arena.Tom Bakkeli har som første og eneste journalist fått anledning til å komme på innsiden av et av Norges råeste miljøer. Vi følger Norges ypperste krigere på oppdrag verden rundt, og får et unikt innblikk i hverdagen til norske spesialsoldater og deres kamp mot verdensfredens fiender.

De har vært i skarpe operasjoner utenlands siden 1995. Først på Balkan, de siste ti årene i Afghanistan.

De har vært i skarpe operasjoner utenlands siden 1995. Først på Balkan, de siste ti årene i Afghanistan. Kjøp Krigere og diplomater fra Tanum Forsvarets Spesialkommando (FSK) er den ene av to spesialstyrker i Forsvaret.

RELATERTE BØKER