Putin og jeg

Putin og jeg - Øystein Bogen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øystein Bogen
DIMENSJON
10,4 MB
FILNAVN
Putin og jeg.pdf
ISBN
1480457633478

BESKRIVELSE

Russland - vårt store, mektige naboland - har skiftet ham de siste tjue årene. Fra Mikhail Gorbatsjovs glade budskap om glasnost og åpenhet, til Vladimir Putin strammet grepet. TV 2s utenriksreporter Øystein Bogen har fulgt landets utvikling tett siden 1990-tallet. I samme periode har han langsomt gått fra å elske landet, til å frykte det. I denne boka forteller han om Russlands endringer gjennom flere sentrale hendelser, blant annet gisselaksjonen i Beslan, Kursk-tragedien og invasjonen på Krim. Øystein Bogen har vært til stede som reporter gjennom alle disse årene. Han har møtt maktmennesker og vanlige borgere. I denne boka kommer vi tett på både eliten og folket.

Putin har vekket de russiske etterretningsorganene etter en en dvale under Boris Jeltsin. Hittil har den britiske regjeringen og ... Putin sa at spørsmålet ble stilt på en svært bokstavelig måte, og kom med følgende sarkastiske svar: - Medvedev og jeg er mennesker som har en tradisjonell orientering, svarte Putin, ifølge ... USAs president Donald Trump og Russlands president Vladimir Putin hyller i en felles uttalelse landenes samarbeid 75 år etter andre verdenskrig Likevel var jeg glad for at jeg tross alt var i live og takknemlig for at jeg hadde unnsluppet kjøttsaga i Nikel.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris - Jeg mener, og er dypt overbevist om, ... men der vi er nå, passer ikke det oss, sa Putin.

RELATERTE BØKER