Slik bruker du eksamenskalkulatoren HP 10bll+

Slik bruker du eksamenskalkulatoren HP 10bll+ - Pål Lauritzen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pål Lauritzen
DIMENSJON
5,78 MB
FILNAVN
Slik bruker du eksamenskalkulatoren HP 10bll+.pdf
ISBN
3671996732348

BESKRIVELSE

Denne boken gir en lettfattelig gjennomgang på norsk av hvordan man effektivt bruker kalkulatoren HP 10bll+ til å løse oppgaver i matematikk, statistikk, finans og bedriftsøkonomiske fag. Eksemplene som er angitt i boken, er tilpasset kurs på Handelshøyskolen BI.Handelshøyskolen BI har vedtatt å erstatte eksamenskalkulatoren Texas Instruments BA II Plus med eksamenskalkulatoren HP 10bll+ fra og med høsten 2015. Denne boken er et nyttig hjelpemiddel på eksamen der «alle hjelpemidler» eller «BI definert eksamenskalkulator» er tillatt. Den er relevant for alle bachelorstudenter og de fleste mastergradsstudenter ved Handelshøyskolen BI. I og med at kalkulatoren kan innstilles med to forskjellige beregningsmetoder, er det avgjørende for brukeren å forstå hva som skiller dem. Utregningene i boken er derfor vist med begge beregningsmetodene.

Han er nasjonalt fagansvarlig for grunnkurset i matematikk ved BI og forsker i matematikkdidaktikk. Kjøp Matematikk for økonomer: Oppgaver med løsninger fra Bokklubber Denne oppgavesamlingen er tilpasset kurset «Matematikk for økonomer» på Handelshøyskolen BI og er et nyttig hjelpemiddel til å forberede seg til obligatoriske innleveringer og eksamen. En del av oppgavene er tidligere eksamensoppgaver, sortert etter emner. Slik bruker du eksamenskalkulatoren HP 10bll+ Med relevante eksempler for økonomistudenter.

Denne boken gir en lettfattelig gjennomgang på norsk av hvordan man effektivt bruker kalkulatoren HP 10bll+ til å løse oppgaver i matematikk, statistikk, finans og bedriftsøkonomiske fag. ... For HP-produkter, skriv inn et serienummer eller produktnummer.

RELATERTE BØKER