Gud til hverdags

Gud til hverdags - Merete Thomassen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Merete Thomassen
DIMENSJON
10,37 MB
FILNAVN
Gud til hverdags.pdf
ISBN
8533595117438

BESKRIVELSE

«Hva er det å være menneske», spør Merete Thomassen i denne boka. Livet blir som regel noe annet enn det vi ble forespeilt. De store drømmene blir sjelden realisert, og det er heller hverdagene som dominerer.Thomassen løfter opp den trivielle hverdagen som noe vi skal glede oss over. Det trivielle er menneskelig, og det er noe Gud ser på med ømhet. Vi er skapt i Guds bilde. «Og det får sannelig være godt nok.» Gud til hverdags inneholder betraktninger, bibeltekster og bønner som inspirerer til et vennlig blikk på oss selv og andre.

15.02.2019. Hva er det å være et menneske spør Merete Thomassen på denne temakvelden.

Bestill boken i nettbutikken til 269,- kr (som medlem av vårt leserforum får du den til 235,- kr). Merete Thomassen: Gud til hverdags, Verbum forlag 2018 Av Cathrine Grutle, seniorprest på Indre Nordmøre Sommer, sol og varme er for meg synonymt med god tid til lesing. I sommer stod blant annet andaktsboken «Gud til hverdags» av Merete Thomassen på leselista.

RELATERTE BØKER