Hvordan skrive krim på 1-2-3

Hvordan skrive krim på 1-2-3 - Henrik Lange | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henrik Lange
DIMENSJON
9,91 MB
FILNAVN
Hvordan skrive krim på 1-2-3.pdf
ISBN
8120802621697

BESKRIVELSE

Lær å skrive en krimsuksess med noen enkle triks og tips. Har du noen gang lest en bestselgerkrim og tenkt: det der kunne jeg ha skrevet bedre selv? Problemet er bare å sette ned og skrive noen hundre sider, og sånt blir man jo sliten av. Den svenske tegneren og forfatteren Henrik Lange har laget en mal for hvordan man skrur sammen en suksesskrim på 1-2-3. Møt den loslitte etterforskeren Åge Larsen i hans jakt på morderen fra Bollebygd. Underveis vil du få tips og oppskrift på hvordan en god krim skal bygges opp. Marklund, Nesbø, Holt og Mankell må passe seg, snart er det duket for tronskifte på bestselgertoppen!

Beklager at det ble langt! Av og til får jeg kjeft for å skrive for tykke bøker. Ja, kanskje dét får bli tema for en fremtidig blogg. Faldbakken lærer deg å skrive krim - Før du starter med å skrive en krimfortelling, enten det er novelle eller roman, må du bestemme deg for hvem som skal gjøre hva mot hvem - og hvorfor.

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Gert Nygårdshaug begynte å skrive krim tidlig på 1980-tallet, men definerer seg ikke som krimforfatter.

RELATERTE BØKER